gallery/fb_icon
gallery/twitter
gallery/nieuwe nkkb logo
gallery/ornament-silhouette-hi
gallery/snowflake-silhouette-hi
gallery/snowflakes_png7581

Spelregels en voorwaarden

– Iedereen vanaf 18 jaar kan zich inschrijven,

– Uitgesloten van deelname zijn: Organisatie, vrijwilligers en sponsoren.

– De organisatie maakt uit alle inschrijvingen een selectie van 10 deelnemers, deze nemen deel aan het NK Kerstdorpen Bouwen 2014.

– De 10 deelnemers worden per e-mail op de hoogte gebracht, de namen van de deelnemers worden op onze website, twitter en facebook pagina gepubliceerd.

– Aan het eind van elke wedstrijddag beslist een professionele jury wie de dag winnaar is en doorgaat naar de finale, tevens beslissen zij wie de eind winnaar is.

– Over de uitslagen kan niet worden gecorrespondeerd.

– Wedstrijddagen vinden plaats op zaterdag ........... december tussen 10:00 en 16:00 uur, deelnemers dienen 15 minuten van te voor aanwezig te zijn.

– Deelnemers mogen tijdens het bouwen geen materialen uit dorpen van andere deelnemers pakken, kapotmaken of verduisteren, anders volgt diskwalificatie.

– Gewonnen prijzen zijn niet inwisselbaar voor contanten.

– De organisatie van het NK Kerstdorpen Bouwen behoudt zich het recht voor om de wedstrijd en de daaraan verbonden voorwaarden, naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de prijzen te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen.

– Door deel te nemen aan de wedstrijd stemt u ermee in dat de foto’s die u inzendt gebruikt mogen worden voor commerciële doeleinden zoals het plaatsen van de foto’s op onze website en twitter pagina.

– Uw inzending dient minimaal 1 en maximaal 5 duidelijke foto’s te bevatten.

– Het NK Kerstdorpen Bouwen gebruikt uw e-mailadres en overige gegevens alleen voor deze actie en verstrekt uw gegevens zonder uw toestemming niet aan derden.

– Deelnemer is zich ervan bewust dat men gefotografeerd en gefilmd kan worden, en dat deze foto’s en beelden gebruikt kunnen worden in de media.

- Kampioen heeft de titel vanaf moment van benoeming tot aan de (oorspronkelijke) kwartfinale, +/- 1 jaar.

– Er mag enkel met de door de organisatie aangeboden materialen gebouwd worden.

– De deelnemer mag één persoon meenemen als aangeef hulp, deze persoon mag niet meehelpen met bouwen.