gallery/fb_icon
gallery/twitter
gallery/nieuwe nkkb logo
gallery/ornament-silhouette-hi
gallery/snowflake-silhouette-hi
gallery/snowflakes_png7581

Je wilt grip hebben op de online sporen die je nalaat en weten wat er met je gegevens gebeurt. Dat vinden wij zelf ook logisch, dus heeft het bestuur onderstaande privacyverklaring met zorg opgesteld. 

Bezoek je onze site, mail je ons of neem je op een andere manier contact met ons op, dan ontvangen wij persoonsgegevens van je. Het zijn er misschien niet veel, maar wij bewaren en verwerken die gegevens van je wel. Daarom kun je in deze privacyverklaring lezen waarom dat gebeurt, wat er met je gegevens gebeurt en hoe je ze kunt aanpassen of laten verwijderen.

Het is verplicht deze privacyverklaring in begrijpelijke woorden te schrijven, een eis waar wij als bestuur helemaal achter staan. Eigenlijk zou dat voor elk document moeten gelden en in ieder geval voor de zogenoemde kleine lettertjes en de algemene voorwaarden.

Privacyverklaring voor stichting NKKB en het Nederlands Kampioenschap Kerstdorpen Bouwen

Ben je jonger dan 16 jaar?

Als je jonger bent dan 16 jaar bent, dan heb je toestemming van je ouders of wettelijke voogd nodig om onze website en diensten te gebruiken.

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Het bestuur verwerkt je persoonsgegevens zodra je contact met ons opneemt. Dat kan zijn doordat je je inschrijft voor het NK Kerstdorpen Bouwen, het contactformulier invult of ons e-mailt.

Dat betekent dat wij een of meer van de volgende persoonsgegevens van je verwerk:

Voor- en achternaam

Adresgegevens

Telefoonnummer

E-mailadres

Overige persoonsgegevens die je ons geeft, bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch

Als je onze website bezoekt, verzamelen wij ook informatie van je die niet persoonlijk is, zoals:

De naam van de browser die je gebruikt

Het besturingssysteem dat je gebruikt

De serviceprovider waarmee jij internettoegang hebt

Waarom verwerken wij de persoonsgegevens?

Grofweg hebben wij twee redenen waarvoor wij jouw persoonsgegevens nodig hebben. De eerste reden is dat wij ze gebruiken om contact met je te kunnen onderhouden, bijvoorbeeld om te kunnen bellen, mailen of post toe te sturen. De tweede reden is dat wij ze gebruiken om bezoekersgedrag te analyseren om mijn website verder te verbeteren.

Wat doen wij niet met je gegevens?

Wij verkopen je gegevens niet en geef ze niet door aan anderen zonder jouw toestemming. Ook gebruiken wij ze niet om uitgebreide bezoekersprofielen samen te stellen of om besluiten te nemen op basis van geautomatiseerde verwerkingen. Dat wil zeggen dat wij geen gebruik maak van computerprogramma’s of –systemen waar geen mens meer aan te pas komt.

Met welke derde partijen delen wij je persoonsgegevens?

Normaliter zijn wij van het bestuur de enige die toegang hebben tot je gegevens. Maar er is een derde partijen die toegang heeft tot je gegevens of een deel daarvan. Dat is alleen het geval als de wet daartoe verplicht of als dat voor ons noodzakelijk is om onze stichting en evenement goed te kunnen uitvoeren.

Het gaat om de volgende ‘derde’:

De websitehoster, voor de opslag van gegevens uit contactformulieren

Met deze partijen hebben wij verwerkersovereenkomsten afgesloten.

Wat doen wij met cookies?

Onze site gebruikt functionele en analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone.

Functionele cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld je voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Analytische cookies verzamelen informatie over het gedrag van bezoekers op een website.

Daarnaast bestaan er nog tracking cookies die het surfgedrag van de bezoeker volgen. Die maken het mogelijk om gerichter te kunnen adverteren. Voor deze cookies is een cookieverklaring nodig omdat hiervoor persoonsgegevens worden gebruikt. Wij gebruiken deze cookies niet.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Hoe lang bewaren wij je persoonsgegevens?

Wij bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor wij je gegevens verzamelen.

Oftewel:

Heb je je ingeschreven voor het NK of een vraag ingestuurd? Dan bewaren wij je persoonsgegevens zolang je je niet uitschrijft.

Ben je deelnemer of klant geweest? Dan bewaren wij je persoonsgegevens zeven jaar omdat wij wettelijk verplicht zijn de  administratie, inclusief facturen met adresgegevens, zeven jaar te bewaren.

Hebben we om een andere reden zakelijk contact? Dan hangt het van de reden van dit zakelijk contact af hoe lang wij je gegevens bewaar. Wil je daar meer over weten, dan vertellen wij je wat wij in jouw specifieke geval welke gegevens wij van je hebben en wat wij ermee doen.

Hoe beveiligen wij je persoonsgegevens?

Het bestuur neemt de bescherming van je gegevens serieus en heeft passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Deze website maakt gebruik van een betrouwbare server en een fysieke back-up. Mogelijk krijgen wij binnenkort een SSL-verbinding, dit kun je herkennen aan het slotje en het woord ‘veilig’ voor de url.

Als je het idee hebt dat je gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op

info@nkkerstdorpenbouwen.nl

Wil je je gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?

Natuurlijk kun je je persoonsgegevens inzien, corrigeren of (laten) verwijderen.

Neem contact met ons op als je andere gegevens wilt aanpassen. Wij reageren uiterlijk binnen vier weken op je verzoek in het hoogzeizoen en binnen 8 weken in het laagseizoen.

Heb je een klacht, dan kun je terecht bij het bestuur of Autoriteit Persoonsgegevens.

Heb je tips, vragen of andere feedback?

Neem contact op door middel van ons contactformulier